Antalya'da Yalnız Yaşadığı Dükkandan 2 Gün Boyunca Çıkmayınca Öldüğü Anlaşıldı

Antalya'da apartman girişindeki dükkanda yalnız yaşayan 71 yaşındaki adam ölü bulundu.

Antalya'da apartman girişindeki dükkanda yalnız yaşayan 71 yaşındaki adam ölü bulundu. Her gün dışarı çıktığı belirtilen yaşlı adamın ölümü, 2 gün dükkandan çıkmayınca ortaya çıktı.

Olay, Mehmet Pırıltı Caddesi üzerindeki bir apartmanının giriş katındaki dükkanda yaşandı. Alınan bilgiye göre, yaklaşık 5 aydır bir dükkanda yalnız yaşayan Naci Yanık'ı (72) 2 gün boyunca göremeyen arkadaşları dükkana geldi. Camdan içeriye baktıklarında Yanık'ın koltuk üzerinde hareketsiz olduğunu gören arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dükkanını kapısının içten kilitli olması üzerine polis ekipleri odunla camı kırarak içeriye girdi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Naci Yanık'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Her gün dışarı çıktığı belirtilen yaşlı adamın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ölüm nedeni belirlenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Montuyla Ayakkabısını Çıkarıp Kot Ve Atletle Denize Giren Genç Boğuldu
Joao Pereira: "bugünkü Yenilginin İlk Sorumlusu Benim, Bundan Kaçmıyorum’’
Galatasaray’ın Kutlamalarında Taraftarı Bıçaklayan Şüpheli 24 Saat Geçmeden Yakalandı
Thorsten Fink: "uzun Bir Aradan Sonra Buradan Almış Olduğumuz İlk Galibiyet’’
Trendyol Süper Lig: Corendon Alanyaspor: 0 - Samsunspor: 2 (ilk Yarı)