Antalya’da Yanan Araç Kullanılamaz Hale Geldi

Antalya'da seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Antalya'da seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, saat 14.30 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 6157 Sokak üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki 07 RF 535 plakalı otomobilin motor kısmından dumanlar çıktığını gören araç sürücüsü Reşit Demirci, aracı yol kenarına çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

"Tüp olunca hemen kenara çektim"

İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Aracın LPG'li olması nedeniyle büyük panik yaşadığını belirten araç sahibi Reşit Demirci, "Araçtan duman çıkmaya başladı, hemen kenara çektim. Araçta tüp olduğu için korktum çıktım. Yangın tüpü de vardı ama aklıma gelmedi. İtfaiyeye telefon ettik geldiler söndürdüler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Cildiye Uzmanı Atandı
Tescillenip Dünya Pazarında Yerini Alan Antalya Portakalları Tanıtıldı
Gazipaşa’da Devrilen Kamyonun Sürücüsü Yaralandı
Gazipaşa’da Kamyonetin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
Antalyaspor’da, Teknik Direktör Erol Bulut Dönemi Sona Erdi