Antalya'da Yangından Zarar Gören Bal Üreticilerine Kovan Yardımı

Manavgat ilçesindeki yangında zarar gören bal üreticilerine kovan yardımında bulunuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hasar tespit çalışmalarının ardından ihtiyaç sahiplerine eşya yardımını sürdüren ekipler, kovanları zarar gören bal üreticilerinin yüzünü güldürdü.

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğünce 32 üreticiye 320 kovan dağıtımı yapıldı.

Kovan dağıtımına katılan Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürü Metin Kazaroğlu, Manavgat'ta yangından zarar gören arı kovanlarını yerinde tespit ettiklerini belirterek, "Üreticilerimizin mağduriyetlerini gidermek için kovan dağıtımını gerçekleştirdik. Bundan sonra da üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadesinde bulundu.

Yangında kovanları yanan Güzelyalı Mahallesi'nden Ali Sevinç de yardımdan dolayı yetkililere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Serik’te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama
Antalya’da Minibüs Park Halindeki Araca Çarptı: 4 Yaralı
Antalya’da 10 Milyon Tl’lik Gümrük Kaçağı Ürün Ele Geçirildi
Oto Hırsızı Onlarca Güvenlik Kamerası İzlenerek Yakalandı
Alanya Kalesi’ndeki 800 Yıllık Miras Turist Akınına Uğruyor