Antalya'da Yılbaşına Öncesi Asayiş Denetimleri Artırıldı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi yoğunlaştırılan denetimlerde 6 şüpheli yakalandı, 110 sürücüye 91 bin lira ceza kesildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Şubesi ekipleri, Aksu ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yılbaşı öncesi denetimleri sıkılaştırdı.

Ekipler, 14 farklı noktada narkotik köpeklerin katılımıyla 4 bin 550 kişiyi sorguladı, 2 bin 651 araçta arama yaptı.

Topallı Mahallesi'nde bir araçta yapılan aramada 50 kilogram kaçak tütün, 15 bin 800 makaron ele geçirildi. Denetimlerde 6 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 110 sürücüye 91 bin lira ceza uygulandı, 23 araç da trafikten men edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazi Bulvarı’nda Trafik Akışını Rahatlatmak İçin Çalışma Başlatıldı
Tayin Tartışmasında Eşini Ve Kayınpederini Öldüren Öğretmen Tutuklandı
Başkan Uysal: "kuru Bilgi İş Yapmıyor"
Bakan Göktaş: "kadın Milletvekili Oranı Yüzde 20’ye Yaklaştı"
Antalya’da Şehitler Dualarla Anıldı