Antalya’da Yüklü Miktarda Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Antalya'da düzenlenen kaçak sigara operasyonu çerçevesinde bir depoda yapılan aramada çok miktarda makaron ele geçirilirken, 2 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Antalya'da düzenlenen kaçak sigara operasyonu çerçevesinde bir depoda yapılan aramada çok miktarda makaron ele geçirilirken, 2 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Muratpaşa ilçesinde, depo olarak kullanılan bir adreste yüklü miktarda gümrük kaçağı boş makaronların bulunduğu yönünde bilgi edinen ekipler, harekete geçti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin depoda yaptığı arama sonucunda; 1 milyon 900 bin adet gümrük kaçağı boş makaron, 5 bin 50 adet kesilmiş TAPDK bandrolü ele geçirildiği bildirildi. Yapılan operasyon neticesinde 2 şahıs hakkında, "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" çerçevesinde işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Depoda Yangın
Muhittin Böcek’in De Yargılandığı Davada "tehdit" Ve "menfaat" İddiaları
Antalya’da Mezarlıktaki Ağaç Devrildi, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Antalya Büyükşehir Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturmasında 41 Sanık Yeniden Hakim Karşısında
Milli Sporcu Misinaya Takılan Deniz Kaplumbağasını Su Altında Makasla Kurtardı