Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden Anne Ve Kızının Cenazeleri Konya’ya Getirildi

Antalya'da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden anne ve 16 yaşındaki kızının cenazeleri, memleketleri Konya'nın Derebucak ilçesine getirildi.

Antalya'da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden anne ve 16 yaşındaki kızının cenazeleri, memleketleri Konya'nın Derebucak ilçesine getirildi.

Tekirdağ'dan Antalya'ya giden 26 ABG 022 plakalı yolcu otobüsü, sabah saat 10.30 sıralarında Antalya'nın Döşemealtı ilçesi yakınlarında Kuzey Çevreyolu'nda virajı alamayarak devrildi. Yan yatarak sürüklenen otobüse bariyerlerin saplandığı kazada 9 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenler arasında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki aile ziyaretinden ikamet ettikleri Alanya'ya dönmekte olan Zeynep Koçak (49) ile kızı Bilgenur Koçak'ın (16) da bulunduğu öğrenildi. Anne ve kızının acı haberi, memleketleri Konya'nın Derebucak ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu. Hayatını kaybeden anne ve kızının cenazelerinin Derebucak ilçesine bağlı Durak Mahallesi'ne getirildiği öğrenildi. Zeynep Koçak ve kızı Bilgenur Koçak'ın cenazelerinin yarın öğle namazını müteakip mahalle mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Sağlıklı Nesiller İçin Bilim İnsanları Konya’da Buluştu
Bozkır Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi’nin Kapasitesi Artırıldı
Meram’ın Yeni Caddeleri Şehir Trafiğine Nefes Aldırdı
Baba Ve Oğlunu Öldüren Sanık: "çocuğu Görseydim, Babasını Da Vurmazdım"
Motosiklet Çalan Hırsızdan "kendimin Sandım" Savunması