Antalyaspor, Alex De Souza İle Yollarını Ayırdı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Teknik Direktör Alex de Souza ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Teknik Direktör Alex de Souza ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Antalyaspor, Alex de Souza ile yolların ayrıldığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Teknik Direktörümüz Alex de Souza ve ekibi ile çalıştığı dönemle ilgili karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Alex de Souza'ya teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki teknik adamlık kariyerinde başarılar dileriz."

Brezilyalı teknik adam yönetiminde kırmızı-beyazlılar 18 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik alırken, 9 mağlubiyet yaşadı ve 21 puan topladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

’kopi’ Yangının Ardından Yeni Yuvasına Kavuştu
11 Astronot Akdeniz Üniversitesi’nde Çocuklar Ve Gençlerle Buluştu
Dört Astronot Aksu’daki Uçak Okulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Odtü İle Axiom Space Arasında Uzay Araştırmaları İçin İş Birliği
Gazipaşa’da 15 Yaşındaki Çocuğun İş Makinesinin Koluna Sıkışarak Yaralanmasına 2 Tutuklama