Antalyaspor'da Gaziantep Maçı Hazırlıkları

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda 21 Şubat Pazar günü Gaziantep ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda 21 Şubat Pazar günü Gaziantep ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-beyazlıların Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanı, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleşti.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayıp, top kapma, pas çalışmasıyla devam eden idmanın kalan kısmında, taktik organizasyonlar üzerinde duruldu.

Antrenmana, sakatlığı süren orta saha oyuncusu Ufuk Akyol katılmadı. Brezilyalı defans oyuncusu Naldo ise takımdan ayrı çalıştı.

Akdeniz ekibi, Gaziantep maçı hazırlıklarını yarın tamamlayacak.

Öte yandan, kırmızı-beyazlı kulübün, sosyal medya hesaplarından "Çalışmalarımız son hızıyla sürüyor!" başlıklı paylaşımında yer verilen ve futbolcuların saha çalışmasında drone ile çekilip hızlandırılan görüntülerle hazırladığı klip, beğeni kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 3 Gencin Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olduğu Ortaya Çıktı
Antalya’daki Otobüs Kazasında Ölü Sayısı 10’a Yükseldi
Otelin Otoparkında Bir Kişi Başından Vurulmuş Halde Bulundu
Lüks Otomobil Park Halindeki Otobüse Çarptı
Alanya’da Denizde Erkek Cesedi Bulundu