Antalyasporlu Melisa’ya Ödül

Konya'da 13-14 Ağustos 2022 tarihlerinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda bronz madalya kazanan Antalyaspor jimnastik takımı sporcusu Melisa Sert, Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından altın ile ödüllendirildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende ödülleri Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurul Üyeleri Selin Tezel ile Hasan Ali Onay taktim etti. Dernek Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu'nun da yer aldığı ödül töreninde kırmızı beyazlı takımın antrenörleri Merve Kahraman Sukic, Luidmila Sert ve Evgenia Gemici de hazır bulundu.

Törende açıklamalarda bulunan dernek yönetim kurulu üyesi Selin Tezel "Milli cimnastikçilerimiz ile gurur duyuyoruz, uluslarası arenada ülkemizi, kentimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için var güçleri ile çalışıyorlar. 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına kadar elde ettikleri bu başarıların üzerine koyacaklarına dair en ufak bir şüphemiz yok" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Sarı Kod Alarmı: Asat’tan 132 Kilometrelik Hat Temizliği
Antalya’da 72 Saatte 217 Aranan Şahıs Yakalandı
Başkan Güngör ’den Ankara’da Manavgat Osb İle İlgili Yoğun Temaslar
Yaşlı Adamın Otobüste Unuttuğu İçinde 4 Bin Euro Olan Çantanın Başında Adeta Nöbet Tuttu
Konyaaltı Belediyesi Yönetici Kadrosuna Liderlik Eğitimi