Aranan Ve Hapis Cezası Olan 3 Şahıs Jasat Ekiplerince Yakalandı

Aksaray'da aranan şahısların peşine düşen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri yaptığı çalışmayla aranan 3 şahıs yakalandı.

Aksaray'da aranan şahısların peşine düşen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri yaptığı çalışmayla aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahsı yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, aranan şahıslara yönelik geniş çaplı araştırma ve takip başlatan İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranması olan 3 şahsın peşine düştü. 3 ayrı şahsın bulunduğu 3 ayrı ikameti tespit eden JASAT dedektifleri yaptığı operasyonla "Hırsızlık" suçundan aranan ve hakkında "4 yıl 8 ay 25 gün" kesinleşmiş hapis cezası olan M.İ., "Hakaret" suçundan aranan ve hakkında "1 yıl 8 ay 24 gün" kesinleşmiş hapis cezası olan G.T. ve "Yağma" suçundan aranan ve hakkında "4 yıl 2 ay" kesinleşmiş hapis cezası olan M.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından adli mercilere sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray Belediyesi Zabıta Ekipleri Dilencilere Yönelik Denetim Yaptı
Bazanın Altından Uyuşturucu Çıktı
Rezidansta Alıkonulan Kadını Polis Ve İtfaiye Kurtardı

Aksaray Haberleri

Minik Öğrencilere Canlandırmalı Kaza Anında Müdahale Eğitimi
Abartı Egzozla Yakalandı, “caddede Açmıyorum” Dedi
Hasandağı’nda Yaralanıp Mahsur Kalan Kıbrıs Gazisini Afad Ve Umke Kurtardı
Aksaray’daki Uyuşturucu Operasyonlarında 15 Şüpheli Tutuklandı
Eskil’de Geleneksel Çocuk Oyunları Oynanıyor