Asfalt Yüklü Kamyon Yandı

Gündoğmuş'ta bölgede asfalt çalışması yapan bir firmaya ait asfalt yüklü kamyon balataların ısınması sonucu yanarak kullanılmaz hale geldi.

Gündoğmuş'ta bölgede asfalt çalışması yapan bir firmaya ait asfalt yüklü kamyon balataların ısınması sonucu yanarak kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi Çürük ve Tasavur Mahalleleri arasında bölgede yol çalışması yapmakta olan bir firmaya ait asfalt yüklü kamyon seyir halindeyken ön teker balatalarının ısınması sonucu yanmaya başladı. Araç sürücüsünün durumu fark ederek müdahalesi yetersiz kalırken Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından söndürülen yangının ardından kamyonun motorunun da bulunduğu şoför mahalli tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kaş’ta İzinsiz Kum Alımına Jandarma Engeli
Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Cildiye Uzmanı Atandı
Tescillenip Dünya Pazarında Yerini Alan Antalya Portakalları Tanıtıldı
Gazipaşa’da Devrilen Kamyonun Sürücüsü Yaralandı
Gazipaşa’da Kamyonetin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti