Assim’de Yıl Boyunca Bin 227 Etkinlik Gerçekleştirildi

Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), 2024 yılında bin 227 etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), 2024 yılında bin 227 etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Yıl boyunca arama kurtarma derneklerinin tatbikat eğitimlerinden sempozyumlara, belirli gün ve hafta kutlamalarına kadar birçok etkinlik düzenlenen ASSİM, 142 derneğin faaliyetlerine destek sağladı.

ASSİM bünyesinde; 29 mesleki dayanışma derneği, 26 hemşehri derneği, 16 spor derneği, 13 kültür-sanat derneği, 11 sağlık derneği, 9 bireysel öğreti derneği, 6 uluslararası teşekkül, 4 toplum kültürünü yaşatma derneği, 5 insani yardım derneği, 3 hak ve savunuculuk derneği, 5 çevre, doğal hayat ve hayvanları koruma derneği, 3 eğitim araştırma derneği, 1 dış Türk derneği, 1 engelli derneği, 2 düşünce temelli dernek, 1 şehit ve gazi yakınları derneği, 1 gıda tarım ve hayvancılık derneği, 1 yaşlı ve çocuklara yönelik dernek, 1 kamu kurumlarını ve personelini destekleyen dernek yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 19 Mayıs Coşkusu Çelenk Töreniyle Başladı
Antalya’da Jak Timi, Halatla Sarktıkları 64 Metre Yükseklikte Türk Bayrağı Açtı
Aracın Camına ’basın’ Yazdı, Evrakta Sahtecilikten İşlem Yapıldı
Müstakil Evdeki Yangını Vatandaşlar Ve İtfaiye Söndürdü
Sorgun Boğaz Sahili’nde Kıyı Temizliği