Atakaş Hatayspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe ile Mersin Stadyumu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Göztepe ile Mersin Stadyumu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Erdemli Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, 5'e 2 top kapma, taktik ve hava topu çalışmaları gerçekleştirildi.

Atakaş Hatayspor, yarın Mersin Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla Göztepe maçının çalışmalarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Son Bir Ayda Bin 50 Şüpheli Gözaltına Alındı
İyilik Gemisi Mersin’den Sudan’a Uğurlandı
Mersin’de 7. Uluslararası Maraton İçin Geri Sayım Başladı
Görme Engelli Ramazan Amca Ve Nuriye Teyze Umreye Kavuştu
Otomobilin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı