Baca Yangını Korkuttu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir iş yerinin bacasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir iş yerinin bacasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, İstiklal Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde bulunan bir kasap dükkanında meydana geldi. İş yerinin bacasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden çalışanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. İş yerindeki baca yangınına müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına aldı. Yangında baca ve iş yerinde kullanılan bazı malzemelerin zarar gördüğü belirtildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Ramazan Çarşısı 19 Şubat’ta Kapılarını Açıyor
Antalya’da Sokak Hayvanları Yeni Sahiplerini Bekliyor
Kepez’de 14 Şubat Sanatla Kutlandı
Seyir Halindeki Alev Alan Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi
Geçen Yıl 3 Camide Eda Edilen Hatimle Teravih Namazı, Bu Yıl Kumluca’da 5 Camide Kılınacak