Bağımlı Olma Özgür Ol

Ermenek Belediye Başkanlığı ile Konya Rehabilitasyon Derneği (REHADER) tarafından “Madde Bağımlılığı” konulu seminer düzenleniyor.

Ermenek Belediye Başkanlığı ile Konya Rehabilitasyon Derneği (REHADER) tarafından “Madde Bağımlılığı” konulu seminer 18.11.2017 tarihinde saat 11.00’da Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılacak.

Ermenek Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; “Ülkemizde gün geçtikçe uyuşturucu, alkol, sigara kullanımına yönelik olumsuz haberler daha fazla yer almaya başladı. Kullanımı hızla artan uyuşturucu maddelere karşı ailelerin daha dikkatli olması gereken bir dönemde bizlere düşen görevde olabildiğince fazla kişinin bilinçlenmesine katkı sağlamaktır. Bu sebeplerle 18.11.2017 Cumartesi günü düzenlenecek olan seminere katılımın sağlanması hususu büyük önem arz etmektedir” denildi.

Konuşmacılar;

Konya Rehabilitasyon Derneği Başkanı Erkan Aslan

Konya Rehabilitasyon Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Arslantaş

Uzman Psikolog Muhammed Arıkan


 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Evinin Deposunda Silahla Vurulmuş Halde Bulunan Şahıs Kurtarılamadı
Karaman’da Traktör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Karaman’da Mezarlıkta Çıkan Yağlı Çamurun Şifa Dağıttığına İnanılıyor
Karaman’da Bir Kişi Evinin Deposunda Silahla Vurulmuş Halde Bulundu
Öğrencilerin Okul Heyecanı Ay Yıldızlı Türk Bayrağıyla Taçlandı