Bahçesinde Kenevir Yetiştirip Satan Şüpheli Yakalandı

Aksaray'da müstakil evinin bahçesinde kenevir yetiştirerek sattığı tespit edilen 1 şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Aksaray'da müstakil evinin bahçesinde kenevir yetiştirerek sattığı tespit edilen 1 şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Güzelyurt ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, kimliğini belirledikleri Hacı Mustafa B.'yi (22) takibe aldı. Şahsı ve oturduğu müstakil evi teknik ve fiziksel olarak 2 gün boyunca takip eden jandarma ekipleri yeterli delil ve bulgular üzerine adrese operasyon düzenledi. Müstakil eve yapılan aramada, evin bahçesinde 30 kök kenevir, evdeki aramada da 1 kilo 550 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli Hacı Mustafa B., sorgulanmak üzere Güzelyurt İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Aksaray’ın Güzelyurt İlçesinde Şiddetli Yağış Etkili Oluyor
Kayıp Olarak Aranan 84 Yaşındaki Alzaymır Hastası Dere Yatağında Ölü Bulundu
Aksaray’da Hafif Ticari Araç Takla Attı: 2 Ağır Yaralı
Aksaray’da Akranı Tarafından Bıçaklanan 16 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Aksaray’da Parkta Bıçaklanan Çocuk Ağır Yaralandı