Bakan Kirişci, Kumluca’da Selden Etkilenen Seraları Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, serası zarar gören çiftçiye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, meydana gelen hasarla ilgili bilgi aldı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, serası zarar gören çiftçiye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, meydana gelen hasarla ilgili bilgi aldı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Antalya'da etkili olan kuvvetli yağış sonrası sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesine geldi. Kumluca'da geçtiğimiz gün yaşanan ve ardında birçok maddi hasar bırakan sel felaketi sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, afet koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası zarar gören seraları gezen Bakan Kirişci, çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Beraberinde Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu ve Tuba Vural Çokal ile Kum Mahallesi'nde bulunan tarım arazilerini inceleyen Bakan Kirişci, bölgeyi dron yardımıyla görüp bilgi aldı.

"Ne insani ne İslami bir yaşam bu"

Selden etkilenen arazi içerisindeki bir eve ziyarette bulunan Bakan Kirişci, 3 çocuğu ile birlikte yaşayan ev sahibi Arife Köken'e de geçmiş olsun dileklerini ileterek, evin son haliyle ilgili, "Ne insani ne de İslami bir yaşam bu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 50 Yıl Önce Hayatını Kaybeden İki Tarım İşçisinin Mezarları Sahiplerini Bekliyor
Antalya’da Geleneksel Bamya Çorbası Etkinliği
Korkuteli’nden Nar İhracatı Başladı
Büyükşehir Ödünç Kitap Sistemiyle Okuma Kültürünü Geliştiriyor
Dolandırıcıların Hedefi ‘araba’ Hayali Kuran Yaşlı Çift Oldu