Bakan Nebati Togg’la Geldi, Vatandaşlar Araçtan Gözlerini Alamadı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'in Erdemli ilçesine Türkiye'nin yerli otomobili Togg'la geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'in Erdemli ilçesine Türkiye'nin yerli otomobili Togg'la geldi. Burada Bakan Nebati konuşurken, Togg ile fotoğraf çekmeyen isteyen vatandaşlar dikkat çekti. Kimi özçekim yaptı kimi ise aracı öperek duyduğu gururu gösterdi.

AK Parti'nin Mersin Milletvekili Adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'in Erdemli ilçesine geldi. Partililerin karşıladığı Bakan Nebati, 06 HMB 89 plakalı yerli otomobil Togg'dan inerek seçim otobüsüne çıktı. Bu sırada Türkiye'nin gururlarından Togg'u gören vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların bazıları özçekim yaparken, bazıları anı fotoğrafları çektirdi, bazıları ise aracı öperek gururlandığını gösterdi.

Bakan Nebati, otobüs üzerine konuşmasını sürdürürken de vatandaşların Togg'a ilgisinin yoğun olması dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

2026 Fıba Kadınlar Süper Kupası 3. Kez Fenerbahçe’nin
Yakalanan 2 Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Şehit Polis Veysi Kakı, Dualarla Anıldı
Mersin’de Yağışa Rağmen Orman Emvali Taşıyan Araçlar Denetlendi
Mersinli Taekwondocu Türkiye İkincisi Oldu