Bakan Uraloğlu’na Niğde’nin Talepleri İletildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Niğde Valiliği ile Niğde Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Niğde Valiliği ile Niğde Belediyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Niğde Merkez İlçe ve Bor İlçe Kongresi için geldiği Niğde'de Valiliği ziyaret ederek Vali Cahit Çelik ile görüşen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Niğde'nin ulaşım ve haberleşme altyapısının değerlendirildiği ziyarette Bakan Uraloğlu'na kentin ulaşım konusundaki taleplerini dile getiren Niğde Valisi Cahit Çelik, 2016 yılı Temmuz ayında Başkentray Projesi nedeniyle seferden kaldırılan Çukurova Ekspresinin, proje tamamlanmasına rağmen seferlerine başlamadığını, Niğde halkının Ankara'ya ulaşmak için Kayseri veya Karaman üzerinden 2-3 aktarmalı olarak tren kullanmak zorunda kaldığını aktardı.

Öte yandan Niğde merkezden geçecek bir hızlı tren projesinin kentin ulaşım ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını belirten Vali Çelik, otoyolda meydana gelen ölümlü kazaların sıklığı neticesinde bağlantı yollarının yeniden revize edilmesi ile yaşanan sorunların önüne geçileceğini dile getirdi.

Bakan Uraloğlu iletilen taleplere yönelik çalışmaların bir an evvel projelendirilmesi hususunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Niğde Valiliği ziyaretinin ardından Niğde Belediyesine geçerek Başkan Emrah Özdemir ile bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğdeli Gençlerde Tarım Bilincini Artırmak Hedefleniyor
Niğde’de Bal Ormanı İçin 5 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Niğde Mutfağı Dünya Ligine "tabal Gastronomi Evi" İle Girdi
Niğde’de Yasadışı Silahlanmaya Operasyon: 1 Gözaltı
Tkdk Başkanı Antalyalı: "42 İlde 5 Milyar Euroluk Yatırımın Gerçekleşmesine Katkı Sağladık"