Balkondan Beton Zemine Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde kuzeninin evine giden adam balkondan aşağı düşerek hayatını kaybetti ve 1 kişi göz altına alındı.

Antalya'nın Serik ilçesinde kuzeninin evine giden adam balkondan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Serik'e bağlı Merkez Mahallesi'nde gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Kuzeni Mustafa Seçim'in yanına ziyarete giden Ahmet Büyükcansız ile kuzeni arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrası Büyükcansız, apartmanın 1. katından aşağıya, beton zemine düştü. Hareketsiz şekilde yatan Büyükcansız için ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Büyükcansız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık incelemesinin ardından cesedi hastane morguna kaldırılırken kesin ölüm sebebinin araştırılması için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olay sonrası kaçan Mustafa Seçim yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Galatasaray, Antalya’da Şampiyonlar Ligi Müziğiyle Karşılandı
Alanya Üniversitesi’nde "sosyal Medya 101" Mini Eğitimi Düzenlendi
Dayısının Silahından Çıkan Kurşunla Hayatını Kaybeden Kadının Cenazesi Ailesine Teslim Edildi
Mola Evi’nde Yetişkin Engelli Bireylere Hizmet Verilmeye Başlanıldı
Kemer’de Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor