Bariyer Tıra Ok Gibi Saplandı: 1 Ölü

Konya'nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan tır refüje devrilirken, demir bariyerlerin ok gibi saplandığı tırın sürücüsü hayatını kaybetti.

Konya'nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan tır refüje devrilirken, demir bariyerlerin ok gibi saplandığı tırın sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 02.30 sıralarında ilçeye bağlı Ömeranlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aşır Ekici (66) idaresindeki 06 SCE 55 plakalı akaryakıt tankeri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje devrildi Kazada demir bariyerler tırın kabinine ok gibi saplandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesinde sürücü Aşır Ekici'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücünün cansız bedeni Kulu Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Uzmanı Uyardı: Çocuklarda Kış Enfeksiyonlarına Karşı Hijyen Ve Beslenmeye Dikkat
Bisikletli Fransız Gezgine Vatandaşlardan Yardım Eli
Yağışlı Hava Kazaları Beraberinde Getirdi: 11 Yaralı
Beyşehir’de Yangının Ardından Apartman Sakinleri Mağdur
Hazırlık Maçı: Konyaspor: 0 - Kayserispor: 1