Bariyerlere Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü, Sürücü Yaralandı

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptığı kazada otomobil hurdaya dönerken, araç sürücüsü yaralandı.

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptığı kazada otomobil hurdaya dönerken, araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolde çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüjde bulunan demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol ortasında durabildi. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hurdaya dönen araçta bulunan otomobil sürücüsü vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda trafik uzun süre kontrollü olarak sağlanırken, hurdaya dönen aracın çekici yardımıyla kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Cw Enerji Eıf Energy Expo 2026’da Entegre Enerji Çözümlerini Tanıtacak
Muratpaşa’dan Squash Türkiye Şampiyonası’nda İki Bronz Madalya
Halk Ekmek 10 Ayda 3,8 Milyon Adet Ekmek Üretti
Aso Başkanı Ardıç: "cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fon Konusunu Hassasiyetle Ele Almasını Çok Kıymetli Buluyoruz"
Antalya’da Yağışlara Karşı Altyapı Önlemi