Başkan Boltaç, Saha Çalışmalarını İnceledi

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kent genelinde belediyenin hizmet alanlarını kapsayan saha çalışması ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kent genelinde belediyenin hizmet alanlarını kapsayan saha çalışması ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Boltaç, bu kapsamda ilk olarak 10 bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan ilçenin arkeopark niteliğinde olan Kent Meydanını ziyaret etti. Meydanın bir sanat eseri gibi görünecek biçimde şekillendirilmesi için ekiplerle birlikte planlama çalışmalarını gözden geçirdi. Sanatçılara ve vatandaşlara açık, estetik bir buluşma noktası oluşturmanın hedeflendiğini belirtti.

Ardından Tarsus Life Parkta bulunan havuz alanında hijyen ve güvenlik denetimi gerçekleştiren Başkan Boltaç, "Ailemizin her ferdinin güvenle yararlanabileceği ve temiz bir ortam sunan tesisler oluşturmak adına titizlikle çalışıyoruz" dedi.

Son olarak kentte uzun yıllardır çömlekçilik geleneğini sürdüren ustaları ziyaret eden Başkan Boltaç, el emeği göz nuru ürünlerin yaşatılması ve yerel üreticilerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ziyarette, ustaların atölyelerine ve üretim süreçlerine ilişkin bilgi aldı, taleplerini not etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus Belediyesi’nden Kapı Kapı Gönül Köprüsü
Başkan Seçer: "kırsal Kalkınma İle Birlikte Mersin Tanınsın İstiyoruz"
Çocuk Kampüsünde Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem De Öğreniyor
Tarsus’ta Çocukların Hayalleri Gerçeğe Dönüştü
Silifke’de Lgs’ye Yönelik Kapsamlı Öğretmen Çalıştayı