Başkan Çalışkan Köprü Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Doğukışla Kavşağında yapımı devam eden köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Köprüye ilk kirişler yerleştirildi.

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan köprülerde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğukışla Kavşağı üzerindeki köprüye ilk kirişler yerleştirildi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.
    
 Kavşak üzerindeki trafiğin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bu bölgedeki trafiğin daha güvenli bir hale gelmesi noktasında yapılacak olan köprünün çok önemli olduğunu ifade etti.
    
 Başkan Çalışkan şöyle konuştu: “Zembilli ve Doğukışla kavşak düzenleme çalışmalarımız kapsamında yapımına başladığımız köprüler şehir içi ulaşıma kalite getirecek. Diğer yandan özellikle Doğukışla Kavşağı üzerinde, genellikle kış aylarında bir takım istenmeyen kazalar yaşanabiliyordu. Bu noktada yapımına başladığımız bu köprü ile bu kaza riskini en asgari seviyeye indirmeyi hedefliyoruz. İnşallah her iki köprümüzde de çalışmaları Ekim ayı içerisinde tamamlayarak milletimizin hizmetine açacağız” 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı