Başkan Çalışkan; "Vatandaşlarımızı Milli İradeye Sahip Çıkmaya Davet Ediyorum"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan dün (15.07.2016) meydana gelen darbe girişimi nedeni ile vatandaşları milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara çıkmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan Çalışkan açıklamasında şunları kaydetti; " Bu olay ülkemizin bütünlüğüne ve milletimizin hür iradesine yapılmış kalleş bir darbe girişimidir. Bu darbe girişimi Türkiye'nin yükselmesine, kalkınmasına ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmesine engel olmak amacıyla yapılmış hain bir saldırıdır. Milletimizi tüm Türkiye'de ve Karaman'da milli iradeye sahip çıkmaları için şanlı bayrağımızı da alarak meydanlara inmeye ve milli iradeye sahip çıkmaya davet ediyorum.

            Tüm vatandaşlarımızın sağduyu içerisinde, devletimizin yetkili organlarının resmi açıklamaları haricindeki haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum"

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Tff 2. Lig: Karaman Fk: 1 - Kastamonuspor: 2
Hastalardan Ermenek Devlet Hastanesine Mektuplu Teşekkür
Karaman’da Bu Proje Sayesinde 57 Bin Öğrenci Atletizmle Tanıştı
Karaman’da Acil Sağlık Personeline “Tıbbi Acil Çağrı Yönetimi” Eğitimi
Karaman Emniyeti Asayiş Uygulamalarına Devam Ediyor