Başkan Murat Orhan Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Seçildi

Mersin Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı'nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi.

Mersin Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı'nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi.

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) 2024 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı İstanbul'da yapıldı. Toplantıda yapılan seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği'nin yeni başkanı seçildi.

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan'da, Tarihi Kentler Birliği Meclis Toplantısı'nda yapılan oylamada encümen üyesi seçildi. Orhan, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tarihi Kentler Birliği'nin yapılan Olağan Meclis Toplantısı'nda encümen üyeliği görevine seçilmiş bulunmaktayım. Amacım görevimi sürdürürken ülkemin gelişimi, kalkınması, tanıtımı için çok çalışmak ve başarılı olmaktır. Ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Sağanak Mersin’i Vurdu: Dereler Taştı, Restoran Sular Altında Kaldı
Tarsus’ta Yağmur Ve Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "türkiye Yüzyılı’nda Teröre Yer Yok"
Mut’ta Aşırı Yağış Nedeniyle Çivi Mahallesi, Söğütözü Yayla Yolu Ulaşıma Kapandı
Mersin’de Sağanak Yağmur Etkili Oluyor