Başkan Yücel, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Merkez mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Fevzi Alaaddinoğlu ve Özgür Karamut ile birim amirlerinin de katıldığı programda belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlarının sorularını yanıtlayan, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yücel, Alanya Belediyesi'nin devam eden ve planlanan yatırımlarına ilişkin de bilgiler verdi.

Alanya Belediyesinin doğudan batıya, kuzeyden güneye her yerde üretken belediyecilik anlayışıyla çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Yücel, ilçe genelinde 29 dev projeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Yücel, "Şu an halihazırda devam eden 29 projemiz var. Bunların en küçüğü 10 milyon lira değerinde. Alanya'nın bugününü ve gelecek yıllarını düşünerek mega projelere imza atıyoruz" diye konuştu.

Alanya merkezde önümüzdeki günlerde revizyon çalışmaları gerçekleştireceklerini belirten Başkan Yücel, "Çarşı merkezinin bazı noktalarında da zamanla oluşmuş olan karmaşaya neşter vuracağız. Merkezin tamamında parklardan kaldırımlara, yollardan genel düzenlemelere kadar her şeyi Kızlarpınarı'ndan başlayıp, yukarıya kadar çıkacağız, yenileyeceğiz. Her şeyi dört dörtlük yeniden yapıp dizayn edip şehre nefes aldıracağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Kamyonet Refüje Çıktı: 2 Yaralı
Balık Üreticisinin Savakları Açık Barajda Yürekleri Ağızlara Getiren Temizlik Çalışması
Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yapan Motosikletin Sürücüsü Savrularak Yaralandı
Antalya Protokolü Ve Oda Başkanları İftarda Buluştu
Kazada Motosiklet Devrildi: Yaralanan Sürücü 4.00 Promil Alkollü Çıktı