Başkan Yücel’den Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı'nda Alanya'nın şehidi Komando Çavuş Ahmet Gündoğmuş'un ailesini ziyaret ederek ellerini öptü.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı'nda Alanya'nın şehidi Komando Çavuş Ahmet Gündoğmuş'un ailesini ziyaret ederek ellerini öptü.

1992 Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen sınır operasyonda şehit olan Komando Çavuş Ahmet Gündoğmuş'un baba ocağını ziyaret eden ve şehit yakınlarıyla sohbet eden Başkan Yücel, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi ve bayramlarını kutladı. Şehidin annesinin elini öpen Başkan Yücel, çiçek sunarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Gündoğmuş ailesi de Başkan Yücel'e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, bayram ziyareti ile kendilerini çok mutlu ettiklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Motosikletlinin Ölümden Döndüğü Kaza Kamerada
Doğal Yaşam Parkı Yeni Yavrularla Şenlendi
"seni Galatasaray Maçına Götüreceğim" Sözü, Ölümün Kıyısından Aldı
İkamet İzin Belgesinde Uzun Dönem Yazmayan Rus Genç Kızın Gözyaşları
Otomobiller Çarpıştı, Kaza Anı Kameraya Yansıdı