Belediyenin Su Arıza Minibüsü Elektrikli Bisikletle Çarpıştı: 2 Çocuk Yaralı

Aksaray'da elektrikli bisiklet ile belediyenin su arıza minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk yaralandı.

Aksaray'da elektrikli bisiklet ile belediyenin su arıza minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk yaralandı.

Kaza, Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.M. (40) idaresindeki elektrikli bisiklet ile A.T. (25) yönetimindeki 68 DZ 112 plakalı Sultanhanı Belediyesi su arıza minibüsü çarpıştı. Kazada bisiklette bulunan M.M.'nin çocukları H.M. (8) ve H.M. (9) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen sağlık ekipleri yaralı çocuklara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralı kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, minibüs sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

A Milli Kadın Hentbol Takımı Yarın Macaristan İle Karşılaşacak
Kazaya Yapınca Plakaları Söküp Kaçtı Ama Polisten Kaçamadı
Alkollü Ve Ehliyetsiz Sürücünün Yalanını Kgys Kameraları Bozdu
Aksaray’da "evimi Bastı" Kavgası Polisin Müdahalesiyle Son Buldu
Burnuyla Kokladı, Patisiyle Uyuşturucuların Yerini Gösterdi