Vali Mehmet Alpaslan Işık, Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem – Bir - Sen) Genel Başkanı Levent Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Evren Çakır, Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ile il özel idaresi temsilcilerinin katıldığı heyeti makamında kabul etti.
14 Ocak 2021 Perşembe günü Valilik Makamında gerçekleşen ve Belediye ile Özel İdare çalışanlarını ilgilendiren sosyal denge tazminatının ele alındığı ziyarette, BEM–BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, yerel yönetimler konusunda genel yetkili sendika olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, sendikalarının çalışmaları hakkında Vali Işık’a bilgiler verdi.
Ziyaretin akabinde 4688 sayılı Kamu Görevlileri ve Sendikalar Kanunu ile Yerel Yönetim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme hükümleri gereği, Karaman İl Özel İdaresi ve Bem – Bir - Sen arasında, Vali Mehmet Alpaslan Işık ve Sendika Genel Başkanı Levent Uslu tarafından il özel idaresi memurlarına yönelik sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.
İmzalanan protokol sonrası Vali Mehmet Alpaslan Işık, sözleşmenin il özel idaresi çalışanları için hayırlı olmasını diledi. Ardından Genel Başkan Uslu’nun günün anısına Vali Işık’a hediye takdim etmesiyle program sona erdi.
BEM – BİR - SEN Genel Başkanı Uslu ve Beraberindeki Heyetten Vali Işık’a Ziyaret
Bem – Bir - Sen Genel Başkanı Levent Uslu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Evren Çakır, Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ile il özel idaresi temsilcilerinin katıldığı heyeti makamında kabul etti.
İlk yorum yazan siz olun
Karaman Haberleri
Karaman’da Polisin Yakaladığı 10 Kişi Tutuklandı
Karaman’da Kazada Ağır Yaralanan Genç Adam Kurtarılamadı
Karaman’da Minibüsle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Karaman’da Kazada Ağır Yaralanan Motosikletli 5 Gündür Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Karaman’da Üç Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı