Beylikova’dan İkinci Yardım Konvoyu Deprem Bölgesine Doğru Yola Çıktı

Beylikova ilçesinde toplanan çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan 6 araçlık yardım konvoyu Kahramanmaraş ve Gaziantep deprem bölgesine gönderildi.

Beylikova ilçesinde toplanan çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan 6 araçlık yardım konvoyu Kahramanmaraş ve Gaziantep deprem bölgesine gönderildi.

Beylikova Kaymakamlığı ile Beylikova Belediyesi koordinesinde, hayırsever vatandaşların yardım ve bağışları,6 araçlık konvoya dolduruldu. Yardım malzemelerini belediye çalışanları ve gönüllü vatandaşlar tarafından paketledi. Deprem bölgesindeki insani ihtiyaçların giderilmesi için elbirliği yapan Beylikovalarılar tarafından, gelen malzemeler bir kamyon mutfak tüpü, soba ve ısıtıcı, bir kamyon gıda malzemesi, bir kamyon kömür ve odun, bir kamyonet hijyen, kışlık elbise ve çocuk giyim malzemeleri, yorgan, battaniye, yatak, yastık, bir kamyonet bebek maması ile kahvaltılık yiyecek ve bir araçta ilaç malzemeleriyle yüklü toplam 6 araçlık konvoy Kahramanmaraş ve Gaziantep'e dualarla uğurlandı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, "Tek yürek olan hayırsever hemşerilerimize ve personelimiz ile birlikte çalışan gönüllü vatandaşlarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti