Beyşehir Devlet Hastanesinde Ergoterapi Hizmeti Dönemi Başladı

Konya'nın Beyşehir İlçe Devlet Hastanesi'nde sunulmaya başlayan sağlık hizmetlerine ergoterapi de eklendi.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada, kurum bünyesinde ergoterapi hizmeti verilmeye başlandığı belirtildi. Hastaneye yeni atanan Uzman Ergoterapist Emine Nur Çorum'un sunumuyla hastane yöneticileri, hekimler, fizyoterapistler ile birim sorumlusu çalışanların katılımıyla düzenlenen toplantıda ergoterapi tanıtıldı. Çorum, ergoterapi hizmetinin bireylerin günlük yaşam aktivitelerinde performansının artırılmasında önemli bir rolü olduğunu ifade etti.

Devlet Hastanesinde ilk kez açılan Ergoterapi Kliniğinde, otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, özel öğrenme güçlüğü, mental retardasyon, serebral palsi, down sendromu, ince ve kaba motor fonksiyon bozukluğu, gelişimsel gecikmeler ve duyu bütünleme bozukluğu yaşayan danışanların kabulüne başlandığı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

2026 Uec Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası’nın Dördüncü Günü Rekorla Başladı
Konyaspor’da, Çağdaş Atan İle Yollar Ayrıldı
Beyşehir’de Şap Hastalığına Karşı Bilgilendirme Yapıldı
Ercan Okur: "konya Veledromu’nun Uluslararası Anlamda Ne Kadar Kabul Gördüğüne Şahit Oluyoruz"
Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu Ve Suni Çim Saha’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi