Beyşehir’de Emekler Sergiye Dönüştü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından düzenlenen sergi ve hayır panayırı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından düzenlenen sergi ve hayır panayırı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

ADEM bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin farklı branşlarda hazırladığı el emeği ürünler, açılan sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Göz nuru eserlerin yer aldığı sergi, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Programda yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere başarı belgeleri verildi. Daha sonra sergi ve hayır panayırının açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından ilçe protokolü kursiyerlerin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Düzenlenen programa Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır, kurum amirleri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bayram Tatili İçin Yoldaki Sürücülere Dikkat Çeken ’yaşam Tüneli’ Uygulaması
Başkan Karabacak: "kurban Bayramı Dayanışma Ve Kardeşliğin En Güçlü Sembolüdür"
Akşehir Polisi Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
Bayram Tatilinde Yolda Olan Sürücülere Hayati Tavsiyeler
Üniversiteye Hazırlanan 18 Yaşındaki Beyzanur’dan 23 Gündür Haber Yok