Beyşehir’de İtfaiye Merdiveni Bu Kez Direğin Tepesindeki Kedi İçin Uzatıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde telefon direğinin tepesinde mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde telefon direğinin tepesinde mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Hacıakif Mahallesi'nde bir sokakta kedinin direkte uzun süre kaldığını ve inemediğini çıkardığı sesten fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kediyi bulunduğu yerden indirebilmek için merdivenle direğe ulaştı. İtfaiye görevlisi, direğin en üst kısmında mahsur kalan kediyi bulunduğu yerden alarak güvenli şekilde aşağıya indirdi. Kurtarma çalışmasının ardından serbest bırakılan kedi, merdivenden inerek hızla gözden kayboldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Ocakta Unutulan Yemek Yangına Neden Oldu

Konya Haberleri

4 Bin Yıllık Gelenek, Kışın Doğal Antibiyotiği: Turşu
Başkan Altay: "419 Milyon Lira Bedelle Şehrimize Kazandırdığımız 54 Yeni Araç Hayırlı Olsun"
Karatay’da İlçe Emniyet Müdürlüğü Ve İstiklal Polis Merkezi İçin Toplu Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi
Konya’da Yeni Obruk Oluştu
Karapınar’da Hayvancılık İşletmelerinin Faaliyetleri İncelendi