Beyşehir’de Kadın Maskeleriyle Farkındalık Sergisi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde liseli kız öğrenciler, sergiledikleri kadın maskeleri ile farkındalık oluşturmaya çalıştı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde liseli kız öğrenciler, sergiledikleri kadın maskeleri ile farkındalık oluşturmaya çalıştı.

Beyşehir Şehit Nazım Bey Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıfta öğrenim gören çocuk gelişimi ve özel eğitim alanı öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dikkat çeken bir çalışmaya imza attı. Dünya Kadınlar Gününde farkındalık oluşturmak için kadınlara ait çeşitli mesajlar içeren kadın maskeleri hazırlayan öğrenciler, bu maskeleri öğrenim gördükleri okulda ziyarete açtıkları sergi ile gözler önüne serdi. Okul Müdürü Hatice Ertek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atan öğrencilerini tebrik etti, tüm kadınların gününü de kutladı.

Öte yandan, Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Saniye Göker ile yönetim kurulu üyeleri de sergiyi ziyaret ederek öğretmen ve öğrencileri tebrik edip 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Kulu’da Sis Kazaları
Yeni Nesil Yazmakta Zorlanıyor
Başkan Karabacak: "esnaf Ve Sanatkarımız, Hoşgörü Şehrine Yakışır Şekilde Hazır"
Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği