Beyşehir'de Karla Gelen KARtpostallık Görüntüler

Konya'nın Beyşehir ilçesinde etkili olan kar yağışı göl kıyısında güzel görüntüler oluşturdu.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde etkili olan kar yağışı göl kıyısında güzel görüntüler oluşturdu.

Beyşehir'de akşam saatlerinden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini yitirdi. Beyşehir, kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü.

Beyşehir Gölü kıyısındaki limanlarında park halinde görülen balıkçı tekneleri, kar örtüsüyle dolarken, gölden geçimini balıkçılıkla temin eden avcılar ise mesaisine ara verdi.

Beyşehir Belediyesi ekipleri de sorumluluk alanındaki yolları ulaşıma açık tutabilmek için yağışın başladığı saatlerden itibaren seferber oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bölgemiz için hasretle beklediğimiz kar yağışının bereketini yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımız merkez ve tüm dış mahallelerimizde, bögelerinde kar mesaisini kesintisiz sürdürmektedir. Görevi başında olan tüm personelime teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bu yağışların bölgemiz için rahmet, bereket ve bolluk habercisi olmasını yüce Mevla'dan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Devrildi: 2 Yaralı
Beyşehir’de Trafik Kazaları: 6 Yaralı
Konya Merkezli 8 İlde Fetö Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı
4 Bin Yıllık Gelenek, Kışın Doğal Antibiyotiği: Turşu
Başkan Altay: "419 Milyon Lira Bedelle Şehrimize Kazandırdığımız 54 Yeni Araç Hayırlı Olsun"