Beyşehir’de Şehitler Dualarla Anıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, şehitler dualarla anıldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, şehitler dualarla anıldı.

Törende, Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşmalarla, gazilere ve şehitlere olan minnet duygusu vurgulandı. Törenin ardından protokol üyeleri, Beyşehir Şehitliğini ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dualar edildi. Ayrıca, Gaziler Günü kapsamında Beyşehir'de yaşayan bazı gaziler ve şehit yakınları da evlerinde ziyaret edildi.

İlçede gerçekleştirilen anma programları ve törenlere protokol üyeleri, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya Polisinden Zehir Sevkiyatına Darbe: Binlerce Hap Ele Geçirildi
Sosyal Belediyecilikte Konya Farkı
Otobüste Uyuşturucu Operasyonu: 700 Hap Ele Geçirildi
Konya’da 1 Ayda 187 Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Anne Adaylarına Gebelikte Diyabet Ve Şeker Yükleme Testi Uyarısı