Bıçaklandıktan Sonra Aracıyla Hastaneye Giderken Kaza Yaptı: 1 Ölü

Karaman'da 2 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan kişi, aracıyla hastaneye ulaşmaya çalıştığı sırada kaza yaptı.

Karaman'da 2 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan kişi, aracıyla hastaneye ulaşmaya çalıştığı sırada kaza yaptı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs hayatını kaybetti.

Olay, gece 23.00 sıralarında Larende Mahallesi Şehit Ömer Doğan Caddesi üzerindeki müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Ali Ay (28), evine gittiği H.V. ile küfürleşme yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.V., Hasan Ali Ay'ı sol bacağından bıçakladı. Olay sonrası otomobiliyle hastaneye gitmeye çalışan Hasan Ali Ay, kan kaybından fenalaşarak 582. Sokak'ta bir evin duvarına çarparak kaza yaptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Ali Ay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet şüphelisi H.V. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekibi ise kavganın yaşandığı ev ile otomobilde incelemede bulundu.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman’da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Karaman Haberleri

Ermenek Devlet Hastanesine Tıbbi Cihaz Takviyesi
Kazada Parçalanan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Karaman’da Son Kullanma Tarihi Geçen Peynir Ve Tereyağlarına El Konuldu
Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı