Bifa Vakfından Öğrenciler Kırtasiye Yardımı

Karaman'da BİFA Babaoğlu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Karaman'da BİFA Babaoğlu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da BİFA Vakfının eğitime desteğinin devam ettiğini belirtti.

Vakfın bu yıl öğrencilere 300 bin liralık kırtasiye malzemesi yardımında bulunduğunu ifade eden Çalışkan, "BİFA Vakfına destekleri için eğitim camiası adına teşekkür ediyorum. En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu bilinçle, şehrimizin ekonomisi kadar geleceğine destek veren hayırsever işadamlarımıza ilimiz öğrencileri adına şükranlarımızı sunarız." ifadelerini kullandı.

BİFA Vakfı tarafından okullarda kullanılmak üzere hediye edilen kırtasiye çekleri, okul idarecilerine verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Kmü Tıp Fakültesi Gelecek Vizyonunu Paylaştı
Elektrikli Bisiklet Sürücüsünün Ölümüyle Sonuçlana Kaza Kamerada
Karaman’da Cip Trafik Levhasına Çarptı: 1 Yaralı
Karaman’da Motosiklet Kazası Kamerada: 1 Yaralı
Arkadaşının Evinde Pencereden Düşen Üniversiteli Kız Ağır Yaralandı