Bilim Şampiyonlarına Kutlama

Antalya Bilim Merkezi desteğiyle TÜBİTAK 2204A projesinde bölge birincisi olan liselilere, final öncesinde kutlama yapıldı.

Antalya Bilim Merkezi desteğiyle TÜBİTAK 2204A projesinde bölge birincisi olan liselilere, final öncesinde kutlama yapıldı.

Deniz temizliği aracı tasarımlarıyla TÜBİTAK 2204A projesinde Akdeniz Bölge birincisi olan liselilere, final öncesinde kutlama yapıldı. Antalya Bilim Merkezi'nin mentorluk, araç-gereç ve çalışma atölyesi desteği verdiği Karatay Lisesi öğrencileri Yunus Sağlam, Efe Çelikoğlu ve Ali Kemal Akkuş, Pr Madater adını verdikleri yarışma projeleriyle Türkiye finaline çıkma hakkı kazandı.

"Merkez bilime hizmet ediyor"

Bilim Merkezi Müdürü Selim Tıraş, okul müdürü Akif Tekelioğlu, danışman öğretmen Meltem Sırasöğüt, mentorler Tansu Küçükgüçlü ve Tevfik Özdemir, çeşitli bilim yarışmalarında Antalya'yı temsil eden öğrencilerle bir araya geldi. Merkezin bilimsel çalışmalara tüm imkanlarını seferber ettiğini vurgulayan Tıraş, bu anlamda daha fazla öğrenci ve öğretmene ulaşmak istediklerini söyledi. Tıraş ekibi ile birlikte kutlama pastası keserek, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Eds Direğine Çarpan Tır Devrildi: 2 Yaralı
Regaip Kandili’nde Antalya’da Camiler Doldu Taştı
Akdeniz Üniversitesi’nde Akademik Tören Gururu
Kendisini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı
Müsiad Antalya Başkanı Akgül: "üretim Ve İhracatla Güçlenen Bir 2026 Yılı Bekliyoruz"