Bin 794 Yolcu 740 Mürettebatlı Dev Gemi Alanya’ya İskelesine Demirledi

Antalya'nın Alanya ilçesine, Bahama bandıralı "Marella Discovery 2" isimli kruvaziyer sabah saatlerinde iskeleye demir attı.

Antalya'nın Alanya ilçesine, Bahama bandıralı "Marella Discovery 2" isimli kruvaziyer sabah saatlerinde iskeleye demir attı.

Bin 794 yolcu ve 740 mürettebatın bulunduğu gemide yolcuların büyük kısmının İngiliz vatandaşı olduğu öğrenildi. Sabah saat 07.30'da Marmaris'ten gelen kruvaziyerin akşam saat 18.00 sıralarında Limassol'a gitmek üzere Alanya'dan ayrılması bekleniyor. Kruvaziyerden inen turistler şehir merkezini gezmek için gemiden inerken, bazı turistler ise bisiklet turuna çıktı. Ayrıca "Marella Discovery 2" isimli yolcu gemisi 2025 yılında Alanya iskelesine demir atan 5'inci kruvaziyer oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Seyir Halindeki Kamyon Kurşunlandı: 1 Yaralı
Uzay Kongresi’nde Girişimler Dünya Devleriyle Buluştu, Robot Ameca İlk Kez Ziyaretçilerin Karşısına Çıktı
Gazipaşa’da Hafriyat Alanındaki İş Makinesinin Ana Koluna Sıkışan 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Bebek Dostu Hastanede Normal Doğum Ve Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rektör Özkan, Cop31 Öncesi Kadın Liderler Forumu’na Katıldı