Bisiklet İle Elektrikli Skuter Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray'da bisiklet ile elektrikli skuterin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 sürücü yaralandı.

Aksaray'da bisiklet ile elektrikli skuterin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 sürücü yaralandı.

Kaza, Zincirli Mahallesi 502 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.A. (13) idaresindeki bisiklet, sokağın caddeyle kesiştiği noktada Ş.Ö. yönetimindeki elektrikli skuter ile çarpıştı. Kazada 2 sürücü de düşerek yaralandı. Çarpışma anında bisiklet sürücüsünün kafasında bulunan kask, Ş.Ö.'nün kafasına çarptı. Kazayı görev çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri yolda güvenlik önlemleri alarak kazayla ilgili inceleme başlatırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti.

Bu sırada, bir sağlık görevlisinin olay yerinde görüntü çeken gazeteciden basın kartını istemesi dikkat çekti. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Aracı Yakmak İstedi, Olay Yerini Gözlemlerken Böyle Yakalandı
Aksaray’da "nato Zirvesi" Uygulamasında Araçlar Didik Didik Arandı
Çocukların Maytapla Çıkardığı Ot Yangını Kamerada
Yerde Yatan Yaralı Kadına Mont İle Gölgelik Yaptılar
Sigortasız Motosiklete Trafikten Men, Sürücüye 85 Bin Lira Ceza