Boğulan Adam Dakikalarca Yapılan Kalp Masajına Rağmen Kurtarılamadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde denizde çırpındığı görülerek kıyıya çıkarılan vatandaş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde denizde çırpındığı görülerek kıyıya çıkarılan vatandaş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Keykubat plajında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, serinlemek için denize giren Mutlu Özhasan'ın (51), bir süre sonra çırpınışlarını gören cankurtaran müdahalede bulunarak denizden çıkardı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri kumsal üzerine çekilen Özhasan'a dakikalarca kalp masajı yaptı. Daha sonra ambulansa bindirilen şahıs sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kadın Kooperatiflerine 6 Ayda 3 Milyon 135 Bin Liralık Gelir
Gece Yarısı Patlatılan Havai Fişek, Mahalleyi Ayağa Kaldırdı: Kimi Deprem Sandı, Kimi Maç Var Zannetti
Akdeniz’de Vatoz Sürüsünün Su Yüzeyindeki Görsel Şöleni Dron Kamerasına Yansıdı
Alanyaspor’da Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
Antalya’da Yaşayan Alman Evinde Ölü Bulundu