Bozdoğan’dan “büyük Tarsus Hareketi”

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un hakkettiğini alması için "Büyük Tarsus Hareketi"ni başlattığını söyledi.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un hakkettiğini alması için "Büyük Tarsus Hareketi"ni başlattığını söyledi.

"Büyük Tarsus Hareketi, Tarsus'un kalbinden tüm bölgeye yayılacak bir ateşin ilk kıvılcımıdır" diyen Bozdoğan, düzenlediği basın toplantısıyla yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Tarsus'un mutlaka il olması gerektiğini altını çizen Bozdoğan, Tarsus'a yapılan haksızlıkların, ezilmenin, sömürülmenin yerini Tarsus'un il olmasından geçtiğini söyledi.

Tarsus'un hızla geliştiğini belirten Belediye Başkanı Bozdoğan, tasarruf genelgesine rağmen hizmet aşkıyla Tarsus belediyesinin adından söz ettirdiği belediyelerin başında geldiğini ifade ederek," Öyle bir Tarsus hassasiyeti var ki, demokrasi adına, demokrasinden ne olursa olsun ödün vermeyen Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen , Atatürk'ün yolunda toplumculuk belediyecilik anlayışıyla bu kentte bu hedefe birlikte başaracağız. Bu kent hepimizin Tarsuslu olmaktan gurur duyuyorum. Tarsus'ta yaşamakta onur duyuyorum. Benim Tarsus'um hakkettiğini mutlaka alacak" dedi.

Toplantı sonunda Bozdoğan basın mensuplarını sorularını cevapladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kaza Yapan Araç Köprünün Korkuluklarında Asılı Kaldı, Facia Ucuz Atlatıldı
Tarsus’ta 8 Bin Dönüm Tarım Arazisi Sular Altında Kaldı
Tarsus’ta Duvar Çöktü, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Mersin’de Din Görevlilerinden Ramazan Öncesi Kan Bağışı
Mersin’de Sokak Kedileri İçin Yeni Merkez Hizmete Girdi