Bozkır’da Kur’an Kursu Öğreticilerine Seminer

Konya'nın Bozkır ilçesinde, 4-6 yaş Kur'an Kursu programlarında görev yapan öğreticilere yönelik "Tecrübe Paylaşım Semineri" gerçekleştirildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde, 4-6 yaş Kur'an Kursu programlarında görev yapan öğreticilere yönelik "Tecrübe Paylaşım Semineri" gerçekleştirildi.

Konya İl Müftülüğü tarafından Bozkır İlçe Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen seminerde, alanında uzman eğitimciler tarafından okul öncesi din eğitimine yönelik önemli konular ele alındı. Katılımcılara mahremiyet eğitimi, sınıf yönetimi, çocuklarla oyun etkinlikleri, veli iletişimi, din eğitiminde yöntemler ve problemli davranışlara çözüm önerileri gibi başlıklarda bilgi ve tecrübeler aktarıldı.

Seminerin, erken yaş din eğitiminin kalitesini artırmak ve öğreticilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği belirtildi. Program, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ve karşılıklı deneyim paylaşımıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü