Bu Mahallede Neredeyse Sağlam Konteyner Yok

Eskişehir'in Çankaya Mahallesi'nde farklı sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinin kırık ve hasarlı oluşu vatandaşları mağdur ediyor.

Eskişehir'in Çankaya Mahallesi'nde farklı sokaklarda bulunan çöp konteynerlerinin kırık ve hasarlı oluşu vatandaşları mağdur ediyor.

Odunpazarı ilçesi Çankaya Mahallesi'nde bulunan Şehit Haydar Kara, Şehit Serdar Bahar ve Şehit Osman Genç sokaklarında konumlandırılan çöp konteynerlerin neredeyse hepsinin kırık oluşu göze çarptı. Genellikle plastik olan konteynerlerin gövdelerinde uzun çatlaklar mevcut olurken, bazılarının ise tekerlerinin kırık olduğu görüldü. Tekerlekleri kırık olan konteynerler yan yatarken, kırık olanların ise gövdesinin iyice ayrıldığı görüldü. Kapağı olmayan, tekeri ve gövdesi kırık olan çöp konteynerleri kötü görüntüler oluştururken, vatandaşı da mağdur ediyor. Hasarlı konteynerler değiştirilmeyi bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Polis, 475 Bin Tl’lik Hırsızlık Yapan Şüphelileri Yakaladı
Eskişehir’de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu
Tepebaşı’nda Kurban Kesim Alanları Hazır

Eskişehir Haberleri

Kural İhlali Yapan 62 Motosiklet Ve Motorlu Bisiklet Sürücüsüne İşlem Uygulandı
“ayağın Kesilmeli” Denilen Hasta Türkiye’de İlk Olan Tedavi İle Artık Yürüyebilecek
Eskişehir’de Fide Dikim Zamanı
Parkta Yapılan Uygulamada 37 Şahıs Sorgulandı
Eskişehir'de Jandarmanın 185'inci Yıl Dönümü Engelli Öğrencilerle Kutlandı