Büyükşehir Belediyesi E-spor Çalışmalarına Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde yükselişte olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde yükselişte olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik çalışma başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, e-spor oyuncularının profilini, isteklerini daha iyi anlayabilmek ve fikirlerini sürece dahil edebilmek için anket düzenleniyor.

Belediyenin resmi sitesinde yer alan ankette e-spor oyuncularının özellikleri ve e-spor alanında Antalya'da ne gibi çalışmalar görmek istedikleriyle ilgili sorular yer alıyor.

Anketle e-spor alanında gençlerin bu alandaki istek ve ihtiyaçlarının ortaya çıkması sağlanarak, kentte ne gibi etkinlikler düzenleneceği belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalyalı Hekimlerden Filistin İçin ‘sessiz Yürüyüş’
Alanya’da Tur Teknesinde Korkutan Yangın
Alanyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Yağmur Sonrası Oluşan Gökkuşağı Hayran Bıraktı
Alanya’da Merdiven Altı Kuru Meyve Ve Pekmez İmalathanesi Mühürlendi