Büyükşehir Belediyesi’nden Ustalara Saygı Konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Müziğinin unutulmaz iki usta ismi Cem Karaca ve Barış Manço'yu "Ustalara Saygı" Konseri ile anacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Müziğinin unutulmaz iki usta ismi Cem Karaca ve Barış Manço'yu "Ustalara Saygı" Konseri ile anacak.

Bir döneme damgasını vuran usta sanatçılar Cem Karaca ve Barış Manço, unutulmaz şarkıları ile anılacak. 5 Şubat Pazar günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda düzenlenecek konser ücretsiz olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası tarafından verilecek "Ustalara Saygı Barış Manço ve Cem Karaca Şarkıları" Konseri'ni Şef Umut Özdiken yönetecek. Anıl Edebale'nin düzenlemesi ve Ümit Burak Tekinay ve Elif Eda Saraçlar'ın yorumlarıyla en güzel Barış Manço ve Cem Karaca şarkıları Antalyalılar için seslendirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Yaşlı Kadının Cansız Bedeni Evine 4 Kilometre Mesafede Sulama Kanalında Bulundu
Antalya’da Otomobilde Kilitli Kalan Çocuğu İtfaiye Kurtardı
İstilacı Tür Aslan Balığını Önce Avladılar, Sonra Tadına Baktılar
Kepez’in Kreş Ağı Büyüyor
Yürüyüş Sırasında Ayağı Kırılan Vatandaşı Afad Kurtardı