Büyükşehirden Korkuteli’de Çiçek Dikimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Korkuteli'de sorumluluk ağında bulunan caddelerde çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Korkuteli'de sorumluluk ağında bulunan caddelerde çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Korkuteli ilçe merkezinde bulunan Mehmet Akif - Atatürk Caddesi, İstiklal Caddesi, Hükümet Caddesi, Hastane Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi, 845. Sokak, Alpaslan Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi ile Kazım Karabekir Caddeleri üzerinde bulunan orta refüjlere çiçek dikimi gerçekleştirdi. Rengarenk çiçekler ilçenin girişinde ve merkezinde renk cümbüşüyle görsel bir şölen yaşatıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeritteki Otomobille Çarpıştı: 2 Ölü, 3 Yaralı
Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Antalya’nın Dünyaca Ünlü Şelalesine Ziyaretçi Akını

Antalya Haberleri

Antalya’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
Antalya’da Orman Yangını
Kurallara Uymayan 7 Motosiklet Sürücüsüne 63 Bin 500 Tl Ceza
Büyükşehir’e Meclisten Yatırımlar İçin Borçlanma Yetkisi
Alkü’de Hemşireler Unutulmadı