Çağrı Merkezi İle Halkın Her An Hizmetinde Olunacak

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, halkın talep ve beklentilerini daha kolay iletebilmeleri için çağrı merkezi oluşturacaklarını söyledi.

Halkın her kesimiyle yaptığı görüşmeler sonrasında uzman ekipler tarafından oluşturduğu projelerini açıklayan Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, Karaman halkının beklentilerine daha hızlı cevap verebilmek adına çağrı merkezi oluşturacaklarını söyledi. Şahin, “milletimizin talep ve beklentilerini önemsiyor, bu talep ve beklentilerin çözüme ulaşmasının gerekliliğini biliyoruz.

Bunun için hizmet verecek Çağrı Merkezi Birimi, telefon, sosyal medya, kurumsal web sitesi, e-mail ve personel bildirimleri üzerinden iletilen taleplerin kayıt altına alınarak ilgili birimlere yönlendirilmesini sağlayacaktır” dedi. 

Şahin, vatandaşın her an ulaşabilmesi için çağır merkezinin alanında uzman personeliyle haftanın 7 günü 24 saat hizmet vereceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da ’dur’ İhtarına Uymayan Alkollü Sürücüye 245 Bin Lira Ceza
Karaman’da Dünya Yaşlılar Günü’nde Farkındalık Yürüyüşü
Karaman’da Çatı Katında Yangın Çıktı, Vatandaşlar Film İzler Gibi İzledi
Ermenek M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda Tatbikat
Ermenek Çocuk Şenliği’nden Renkli Görüntüler